Courses

Wil je leren produceren?

Wij hebben alles in huis.

Er is geen voorkennis vereist om te starten bij Little Mountain Studios. Aan het begin van elke cursus wordt het niveau van de student bepaald, en aan de hand daarvan creëren we een leerproces gebaseerd op ons lesplan. Daardoor bieden wij voor elke student de beste ondersteuning mogelijk.

Naast de lessen om word er geadviseerd om minimaal 4 tot 8 uur per week te spenderen aan opdrachten en eigen muziek. De herhaling van de leerstof en oefeningen zijn cruciaal om alle informatie te verwerken en op te slaan.

De lessen zijn altijd een op een. Er is wel een mogelijkheid om met 2 personen tegelijk les te hebben op de volgende voorwaarden; de studenten hebben een gelijk niveau, werken in hetzelfde genre of vormen samen een artiestenduo.

Een eigen laptop is aangeraden, maar niet een vereiste. Je kunt tijdens de les gebruik maken van onze Mac Pro.

Leeftijd: Vanaf 14 jaar.

Master Course

Wij bieden ook een totaalpakket aan, namelijk de Master Course. In deze cursus leer je alle vaardigheden van Music Production om een track in elkaar te zetten. Je leert werken met je DAW, met synths&samplers omgaan en hoe je moet mixen en masteren. Deze cursus duurt 24 weken.

courses-logic
courses-ableton
courses-synth
courses-mix